Aktuális

Tíz év gyermeknevelés után is van visszaút a munkába

Kristóf Imola kétgyermekes anyuka, ma éppen otthonról dolgozik. Vele van 9 éves kisfia, aki influenza miatt hiányzik az iskolából, és mára 10 éves testvére is lebetegedett. Imola tíz év gyermeknevelés után kezdte újra karrierjét a Morgan Stanley Return to Work – Lendüljön újra munkába programjában. A vállalat idén is várja a jelentkezőket, első körben a május 16-ai nyílt napra, majd a programra is.

A gyerekek hirtelen betegsége és még számos váratlan helyzet mindennaposak egy szülő életében. Éppen ezért is nagy érték, ha egy vállalat rugalmas és lehetőséget biztosít az otthoni munkavégzésre. Még értékesebb mindez, ha figyelembe vesszük, hogy Imola nagyobbik gyermeke több figyelmet igényel, mivel 4 éves korában Asperger-szindrómát diagnosztizáltak nála. Imola édesapja talált rá a Morgan Stanley Return to Work programjára, ő győzte meg, hogy érdemes jelentkeznie.

Kristóf Imola kétgyermekes anyaként a Morgan Stanleynél kezdte újra karrierjét

Kristóf Imola kétgyermekes anyaként a Morgan Stanley-nél kezdte újra karrierjét
“Visszatérni a munkába ilyen sok idő után nem megszokott dolog hazánkban, és főleg nem egy olyan gyorsan változó szakmában, mint az informatika. A Morgan Stanley ebből a szempontból nem egy szokványos, hétköznapi vállalat, ez a program pedig tényleg komoly segítség és hatalmas lehetőség az újrakezdésre. Volt időm a visszarázódásra, sok segítséget kaptam, hogy felvegyem újra a munka ritmusát. Mindenkit, aki hozzám hasonlóan sok időre távolodott el a szakmájától csak bátorítani tudok, hogy jelentkezzen” – mondta el Imola, aki tavaly vett részt a programban.

A Morgan Stanley idén is elindítja “újrakezdő” programját, melynek célja segíteni azon álláskeresőket, akik legalább 2 év kihagyás után szeretnének visszatérni hivatásukhoz. Az érdeklődők már most jelentkezhetnek a május 16-ai nyílt napra, ahol megismerkedhetnek a vállalattal és programban kínált lehetőségekkel.

További információk a programról és jelentkezés a nyílt napra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top