Aktuális

Ez történik ma, II. Erzsébet születésnapján

Budapesten péntek reggel 05:44-kor kel fel a nap, és 19:42-kor nyugszik. II. Erzsébet szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 21.

Ezen a napon:

A hagyomány szerint i.e. 753-ban ezen a napon alapították Rómát, 1686-ban tűzvész égette porig Brassót. 1972-ben az Apollo-16 Orion holdkompja sikeresen landolt a Hold felszínén, 1989-ben pedig 100.000 diák gyűlt össze a pekingi Tienanmen téren. 1926-ban megszületett II. Erzsébet. Ma egy éve, hogy meghalt Prince.

A nap mottója:

“Pénteki napon lehet a legjobban előnyt szerezni, amikor mások már fáradtak!”
Hosszú Katinka

Névnap:             

Április huszonegyedike Konrád, Anasztáz, Kurt, Zelma és Zsombor napja.

Április huszonegyedikén született:

Hollósi Frigyes, Iggy Pop, Andie McDowell és II. Erzsébet.

Időjárás:

Napközben gomolyfelhős, napos idő várható, majd késő délutántól megnövekszik a fátyolfelhőzet. Csapadékra nem kell számítani. Az északi, északnyugati szél fokozatosan veszít erejéből, napközben már csak a Dunántúlon és északkeleten fordulhatnak elő erős lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Halak jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy elhittél valamit, amit nem lett volna szabad. Valaki rosszindulatból mondott neked valamit, te pedig készpénznek vetted a szavait.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top