Aktuális

Rendőrök védték meg Kassai Viktort a feldühödött Bayern-focistáktól

Három Bayern München-játékos ment Kassai Viktor után az öltözőbe, miután csapatuk, részben a bíró téves döntései miatt, elveszítette a Real Madrid elleni BL-meccsét.

Rendőröknek kellett kivezetniük a Bayern München három focistáját a kedd esti, Real Madrid ellen játszott Bajnokok Ligája-negyeddöntő után. A müncheni játékosok, Robert Lewandowski, Arturo Vidal és Thiago Alcantará azért dühödtek fel, mert csapatuk vereségében vastagon benne volt Kassai is, aki a 4-2-es madridi győzelemmel véget ért mérkőzés hajrájában többször is tévesen ítélt a Bayern kárára.

A spanyol Marca híre szerint már az öltözőbe menet kiabálást lehetett hallani, majd a három játékos bement arra a területre, ami kizárólag a bírói stábnak van fenntartva. Nagy volt a feszültség, és sok káromkodást lehetett hallani, írják. Annyira elfajult a helyzet, hogy rendőröknek kellett közbelépniük, és kivezetni a Bayern-futballistákat Kassaiék öltözőjéből. 

A mérkőzésen kiállított Arturo Vidal rablásnak nevezte, ami kedd este történt, és nem érti, hogyan fordulhattak elő ilyen súlyos bírói tévedések a Bajnokok Ligájában. (via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top