Aktuális

Ez történik ma, Emma Thompson születésnapján

Budapesten szombat reggel 05:58-kor kel fel a nap, és 19:30-kor nyugszik. Emma Thompson szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 15.

Ezen a napon:

1927-ben Douglas Fairbanks, Mary Pickford, Norma és Constance Talmadge elsőként hagyják betonba öntött lábnyomukat a hollywoodi Chinese Theater előtt. 1959-ben Emma Thompson születésnapja. 1989-ben a sheffieldi Hillsborough stadionban a Liverpool FC–Nottingham Forest FC FA Kupa mérkőzésen tömegszerencsétlenség történik. A pálya felé nyomuló tömeg a kerítéshez préseli az elöl állókat. 96-an életüket vesztik, a súlyos sérültek száma több mint 200.

Ez történik ma, Emma Thompson születésnapján

A nap mottója:

“Az ember gyarló, megesik, hogy meginog még akkor is, ha biztos abban, hogy nagyon szeret valakit.” – Sidney Lawrence

Névnap:             

Április tizenötödike Anasztázia, Tas, Aldó, Atala, Cézár, Neste, Neszta, Nyeste és Oktávia napja.

Április tizenötödikén született:

Bodrogi Gyula, Claudia Cardinale, Emma Thompson színésznő és Emma Watson

Időjárás:

Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd megnövekszik és megvastagszik a felhőzet. A déli óráktól főként nyugaton és délen várható eső, záporeső. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, északon néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul, helyenként talaj menti fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Itt az ideje újradefiniálnod a viszonyodat néhány kellemetlenkedővel. Bizony, a szerdai nap arról szól, hogy azokkal, akikkel eddig nehézkes volt a viszonyod, most minden, de minden megváltozhat veletek.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top