Aktuális

Rendőrbe harapott a bajai nő

Elítélte a bíróság azt a bajai nőt, aki márciusban megharapott egy vele szemben intézkedő rendőrt.

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 34 éves bajai nőt, aki március 15-én megharapta a vele szemben intézkedő rendőrt. A vádlottra 2 év börtönbüntetést szabott ki a Bajai Járásbíróság. A vád szerint a nő a nemzeti ünnep estéjén hangosan veszekedett volt élettársával, és valaki kihívta a rendőröket.

A nő nem akarta igazolni magát a kiérkező járőrök felszólítása ellenére sem, helyette inkább el akarta hagyni a helyszínt, ezért arcon ütötte az egyik rendőrt. Ezután a rendőrök elő akarták állítani a Bajai Rendőrkapitányságra. Egy másik egyenruhás elkezdte megbilincselni az agresszíven viselkedő nőt, de a vádlott eközben egyszer megharapta a rendőr jobb karját. Végül az egyenruhásoknak sikerült előállítani a vádlottat, akit őrizetbe is vettek.

A bántalmazás miatt a megharapott rendőr a karján, míg társa az arcán szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérülést. Mindketten kérték a nő megbüntetését könnyű testi sértés miatt is. A vádlott e magatartásával a vele szemben jogszerűen intézkedő rendőröket erőszakkal akadályozta.

A nő a cselekmény elkövetése alatt házi őrizetben volt, a kiszabott kétéves börtönbüntetés végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top