Aktuális

Bírósági tárgyalásra vitt drogot a futár

Fogvatartott barátjának akart egy kis kábítószert adni egy férfi egy bírósági tárgyalás alatt, de lebuktak. A jólelkű, de felelőtlen barát ellen eljárás indult.

Bírósági tárgyalása volt tegnap egy pálfai férfi barátjának, aki korábban megkérte ismerősét, hogy vigyen neki egy kis kábítószert a tárgyalásra. A 20 éves férfi nem mérlegelt, hanem újságpapírba csomagolt egy kis pszichoaktív szert, és elment a Debreceni Járásbíróságra.

A tárgyalás alatt barátja mellett ült, akit ezalatt börtönőrök őriztek. A vakmerő fiatal mégis megpróbálta átpasszolni a drogot a barátjának, ám a fegyőrök észrevették, és felszólították a férfit, hogy a kezében lévő anyagot mutassa meg, és tegye le a tárgyalóasztalra. 

Fotó: police.hu
Új pszichoaktív anyag a bíróság asztalán – Fotó: police.hu

A kiérkező rendőröknek nem volt nehéz dolguk, a 20 éves pálfait a tárgyalóteremben elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták. A rendőrségen már kár lett volna tagadni bármit, így a fiatal beismerő vallomást tett. Vallomása szerint barátja kérte meg arra, hogy vigyen neki kábítószert, amit a bíróságon akart átadni.

A futár szabadlábon védekezhet, ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indít nyomozást a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top