Aktuális

Ittasan gyilkolt a Szentendrei úti ámokfutó

Ittas volt a Szentendrei úti gázolás okozója, így súlyosabb vétséggel gyanúsítja a sofőrt az ügyészség, három hónappal az előzetes letartóztatását is meghosszabbítanák.

Már egészen biztos, hogy részeg volt a Szentendrei úti halálos közlekedési balesetet okozó sofőr, aki nagy sebességgel szállt bele a pirosnál szabályosan várakozó autóba, és okozta a benne ülő két ember halálát márciusban. Az ittasság miatt most halált okozó ittas járművezetéssel gyanúsítja az ámokfutót az ügyészség.

Pénteken adtunk hírt arról, hogy április 20-ig biztos előzetesben marad a Szentendrei úti halálos közúti baleset okozója, mert a másodfokon eljáró bíróság elutasította fellebbezését a kényszerintézkedés ellen. A felmerült súlyosbító bizonyíték fényében a sofőr előzetes letartóztatását három hónappal meghosszabbítaná a kerületi ügyészség, mert bár a balesetet okozó férfi is súlyosan megsérült a balesetben, de állapota egyre jobban javul, így fennáll a szökés veszélye.

2017. március 18-án súlyos közlekedési baleset történt Budapesten a Szentendrei úton. Egy pirosnál várakozó autóba ütközött bele hátulról, fékezés nélkül egy Mercedes, amelynek sofőrje az ütközéstől kirepült a kocsiból, ezért maradt életben. A vétlen BMW-ben ülő Janza Richárd kajakozó és barátja azonnal meghalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top