Aktuális

Magyar lány lett a legszebb kerekesszékes!

Április 8-án rendezték meg a Miss Spinner International 2017 kerekesszékes szépségversenyt, amelyre 3 országból (Magyarország, Románia, Szlovákia) 8 versenyző jutott a döntőbe. A versenynek magyar győztese lett: Parti Angélát választották meg a legszebb kerekesszékes lánynak.

Magyar lány lett a legszebb kerekesszékes!

Az első udvarhölgy Hadarag Paula Andrea (román induló) hölgy lett, a második udvarhölgy Csillik-Klubert Szilvia lett. A Közönség kedvence címet Kara Mária (szlovák induló) vihette haza.

A zsűri soraiban Debreczeni Zita fotográfus és modell, Hartó Rebeka – Miss International Hungary, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló, Bolya Imre inspirációs tréner, Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 ötletgazdája ült.

Immáron negyedik alkalommal rendezték meg a versenyt, mely fontos társadalmi üzenetet hordoz. 2017 központi témája: az önbizalom-fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom “befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítása”. A szépségverseny célkitűzései között szerepel továbbá, hogy felhívja a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. 

A rendezvénnyel a szervezők azt szerették volna bemutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Olvass még többet a szépségversenyekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top