Aktuális

Nem szűnik a rettegés Pestszentlőrincen

Rettegéssel telnek a 81 éves Éva néni mindennapjai pestszentlőrinci házában a pszichés gondokkal küszködő szomszédja miatt. Attól fél, hogy egyszer beváltja fenyegetését az esténként ablaka alatt ordibáló szomszéd.

Éva néni 81 éves, mozgáskorlátozott, és már 20 éve él egyedül pestszentlőrinci házában. Pár éve új lakók költöztek a szomszédságába. A Borsnak elmesélte, hogy a nyolcvanéves apa rendszeresen ordibált, és életveszélyesen fenyegette negyven év köröli lányát. Éva néni egyszer még a rendőröket is kihívta, mert annyira megijedt az agresszív férfi fenyegetésétől. A rendőrök végül nem csináltak semmit, viszont neki azóta pokol az élete.

Az agresszív idős férfi minden este a szívbeteg idős nő ablaka elé áll, és fennhangon ordibál. Olyanokat, hogy: “Tudom, hogy hol laksz Éva! Megöllek, kivágom a szíved, és megeszem!” Éva néni ilyenkor magára zárja az ablakot és csak reménykedik, hogy ennyibe marad a fenyegetés. Sokszor aludni sem tud, annyira retteg.

Az idős nő hiába kérte az utcában lakók segítségét, nem történt érdemi változás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top