Aktuális

Ez történik ma, Russell Crowe születésnapján

Budapesten péntek reggel 06:12-kor kel fel a Nap, és 19:18-kor nyugszik. Russell Crowe születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 7.

Ezen a napon:

1964-ben Russell Crowe születésnapja. 2007-ben elindul a Nemzetközi Űrállomásra Simonyi Károly.

Ez történik ma, Russell Crowe születésnapján

A nap mottója:

A család olyan, mint a tőzsde, csúcsok és mélypontok váltják egymást.

Bob Gass

Névnap:

Április hetedike Herman, Armand, Ármin, Árpád, Asszunta, Azucséna, Jelek, József, Kreszcencia, Lotár, Manna, Mária, Szenta és Urzulina napja.

Április hetedikén született:

Russel Crowe színész, Jackie Chan és Francis Ford Coppola

Időjárás:             

Többnyire erősen felhős lesz az ég, csak estefelé szakadozik a felhőzet, és többfelé várható eső, zápor. Több helyen megerősödik, főként a Dunántúl északi felén viharossá fokozódik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható, de északkeleten néhol 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “minden tanácsodat, amit másnak mondasz, valójában önmagadnak adod. Azaz elég lenne azt meghallgatnod, hogy mi mindent mondasz másoknak, majd elég lenne ezeket a tanácsokat megfogadnod”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top