Aktuális

Péntektől még drágább a tankolás

Szombaton még ujjongtunk, hogy sokkal olcsóbban tankolhatjuk tele az autót, sajnos az öröm nem tartott sokáig. A szerdai áremelkedést követően pénteken még magasabbra kúsznak az üzemanyagárak.

Április elsején, szombaton a gázolaj literenkénti árát 12 forinttal, míg a benzinét 6 forinttal csökkentette a MOL Nyrt. Az üzemanyag-árakat igencsak gyorsan korrigálták, ugyanis a szerdai áremelkedést követően péntektől újra drágábban tankolhatjuk tele az autókat.

Április 7-e, péntektől bruttó 5 forinttal drágul a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára. Mindez természetesen a fogyasztókat is érinti, hiszen a benzinkutak azonnal reagálnak az emelkedésre.

benzin átlagosan 359 forintban kerül péntektől, míg a gázolat 356 forintért tankolhatjuk. A benzin ezzel máris drágább, mint az elmúlt pénteken, a gázolaj ugyanakkor még 3 forinttal olcsóbb a nagy árcsökkentést megelőző értékhez képest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top