Aktuális

Ez történik ma, Robert Downey Jr. születésnapján

Budapesten kedden reggel 06:18-kor kel fel a Nap, és 19:14-kor nyugszik. Robert Downey Jr. születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 4.

Ezen a napon:

1945-ben kezdetét veszi Magyarországnak a szovjet Vörös Hadsereg által – helyi kollaboránsok segítségével történő – majdnem 45 évig tartó teljes megszállása (1990-ig hivatalos állami ünnepnap). 1965-ben Robert Downey Jr. szülinapja. 1968-ban a Magyar Televízió bemutatta az első színes filmet Magyarországon. (A koppányi aga testamentumát).

Ez történik ma, Robert Downey Jr. születésnapján

A nap mottója:

Amikor megkérdezték, miért szép az újságírói pálya, azt találtam válaszolni, és ez napjainkban kísértetiesen be is igazolódik, hogy azért szép, mert mint szakma időnként megadja az embernek azt az érzést, hogy valaki, miközben senki.

Dávid Sándor

Névnap:

Április negyedike Izidor, Izor, Kerény, Platina és Platon napja.

Április negyedikén született:

Robert Downey Jr. színész és Heath Ledger

Időjárás:             

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett több napsütésre északkeleten számíthatunk. Többfelé várható zápor, helyenként zivatar is előfordulhat jégesővel, a legkisebb eséllyel északkeleten. Az élénk északi, északkeleti szelet időnként erős, a zivatarok környezetében átmenetileg viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “szerencsére ma jó érzékkel vásárolsz, ezért ma érdemes valóban beszerezned azt, amire szükséged van”.

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top