Aktuális

Bosszútól tartott a gólyatábori erőszakoló

Tartott a bosszútól a gólyatábori erőszakoló, K. Sándor. Félelme nem volt alaptalan, a börtönökben ugyanis a rabok gyakran alaposan elbánnak azokkal az elítéltekkel, akik gyerekeket vagy nőket bántanak.

A most 41 éves gólyatábori erőszakolót, K. Sándort kilenc év börtönre büntette a Kaposvári Törvényszék. A férfi természetesen az ítélethirdetést követően bevonult a börtönbe, és jelenleg is büntetését tölti.

A gólyatábori erőszakoló rettegett a rabtársak bosszújától. Félelme pedig nem volt alaptalan, köztudott ugyanis, hogy a bűnözök kiközösítik, sőt többnyire brutálisan megbüntetik azt, aki gyerekeket bánt, vagy nőket erőszakol. A korábbi fotóst nyolc fős cellában szállásolták el a váci börtönben. A Blikk megtudta, a férfi eddig megúszta a revansot, és viszonylag jól kijön a többi ­elítélttel. Magaviselete miatt pedig már eddig is többször megdicsérték. A férfi a büntetése ideje alatt nyomdában dolgozik, ahol az egyik vágógépet kezeli.

Az ELTE fonyódliget gólyatáborában 2014. augusztus 30-án K. Sándor megerőszakolt egy elsőéves hallgatót. Hogy később zsarolhassa, fotókat készített a lányról, sőt fojtogatta, megverte. A fiatal lány később azt mondta: “nem sok kellett ahhoz, hogy megfojtson”.

K. Sándor joggal tartott a rabok bosszújától
K. Sándor joggal tartott a rabok bosszújától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top