Aktuális

5 évig titkolta a gyilkosságot, mert senki nem kereste az áldozatot

Egészen megdöbbentő és hihetetlen, hogy egy csongrádi férfi öt éven át titokban tarthatta tettét, mert a gyilkosság áldozatát mostanáig senki nem kereste.

A gyilkosság még 2012-ben történt, de a rendőrség hosszú ideig mit sem tudott róla. A most 27 éves férfit öt évvel ezelőtt ölte meg az akkor 52 éves áldozatot Csongrádon. A férfit senki nem kereste, eltűnését sem jelentették a rendőrségen, a gyilkosságról csupán néhány héttel ezelőtt szereztek tudomást.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába olyan adatok kerültek, amelyek igazolták, hogy az akkor 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresték a holttestet, hétfőn egy csongrádi ház udvarában elásva találták meg.

A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 27 éves férfit, aki más törvénysértés miatt jelenleg is börtönben ül. Beismerte a gyilkosságot – írja a Police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top