Aktuális

Földhöz vágta a négyéves kislányt a nevelő – videó

Bicskanyitogató felvétel az alábbi, amin egy férfi gyermekgondozó földhöz vág egy négyéves kislányt, akinek vérezni is kezd a szája becsapódás után.

Egészen sokkoló az a videó, amin egy férfi napközis ápoló földhöz vág egy négyéves kislányt. Az eset az Egyesült Államokban, Texasban történt, a bántalmazó pedagógus már előzetesben van, 200 000 dollárért védekezhetne szabadlábon.

A lenti videón jól látszik ahogy Gregory Diglin egy földön fekvő kislánnyal veszekszik. “Hogy beszélhetsz így velem?” – kérdezi a férfi a nyűgös kislánytól, majd felrántja a földről, a kislány pedig visszaesik a padlóra. Egyből sírni kezd, a férfi pedig elsétál vele, hogy a kislány felszakadt szájáról letörölje a vért.

Az ügyből rendőrségi feljelentés lett, miután a négyéves szülei észrevették a sérülést kislányuk szája körül, majd miután rákérdeztek, részletesen beszámolt az esetről. Az orvosi látlelet szerint a bántalmazás következtében nemcsak a kislány ajka repedt fel, hanem megsérült az ínye is.

Gregory Diglin már nem dolgozik a napköziben. Jelenleg a Montgomery megyei börtön lakója, ahol előzetes letartóztatásban van, és ahonnan 200 000 dollár óvadék ellenében szabadulhatna – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top