Aktuális

Előzetesbe került a Szentendrei úti baleset okozója

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, akit a rendőrség a szombat éjjeli két halálos áldozattal járó közúti baleset okozásával gyanúsít.

Úgy döntött a nyomozati bíró, hogy elrendeli az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akit a szombat éjjeli Szentendrei úti halálos baleset okozásával gyanúsít a rendőrség – tudta meg a 24.hu. A férfit súlyos sérülésekkel ápolják az egyik fővárosi kórházban, itt tartóztatták le. Felmerült a lehetőség, hogy a férfi ittas volt a baleset ideje alatt, ezért döntött a bíró a kényszerintézkedés mellett.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, szombat éjjel súlyos közlekedési baleset történt Budapesten a Szentendrei úton. Egy pirosnál várakozó autóba ütközött bele hátulról, fékezés nélkül egy Mercedes, aminek sofőrje az ütközéstől kirepült a kocsiból, ezért maradt életben. A vétlen BMW-ben ülő Janza Richárd kajakozó és barátja azonnal meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top