Aktuális

Bujkál az állatkínzó, aki kidobott egy kiskutyát az ötödikről

Életveszélyes fenyegetéseket kapott szomszédjaitól, ezért elköltözött otthonából az a férfi, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy kidobott az ötödik emeleti erkélyéről egy kistestű kutyát.

Már nem Újpesten lakik az a férfi, akit súlyos állatkínzással gyanúsít a rendőrség. A megdöbbentő esetről mi is beszámoltunk, ha a vád beigazolódik, a férfi akár három évet is kaphat azért, amiért kidobta a foxit az ötödik emeletről.

A Tények megtalálta az elköltözött családot, akik szerint a túlmozgásos foxi csak összetévesztette az erkély korlátját egy kerítéssel, ezért ugrotta át. Az eset miatt a kutya kínzásával vádolt 62 éves férfi még saját családjával is telefonon tartja a kapcsolatot, annyira tart a volt lakók bosszújától.

Ha a bírósági tárgyaláson bűnösnek találják, akár három év börtönbüntetést is kaphat. Ellenben a bírói gyakorlat az, hogy felfüggesztett börtönbüntetéssel megússzák az állatkínzók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top