Aktuális

Túszdráma történt egy német bankban

Akciófilmekbe illő túszdráma zajlott egy német bankfiókban csütörtökön délelőtt. Két fegyveres férfi akarta kirabolni a bankot, az alkalmazottakat pedig túszul ejtette.

Csütörtökön reggel 8 óra 40 perckor, még nyitás előtt próbálta meg kirabolni az egyik bankfiókot két fegyveres férfi Duisburgban. A bankrablók egy férfit és egy nőt túszul ejtettek.

A német rendőrség hatalmas erővel vonult a helyszínre, a bankfiók környékét hermetikusan lezárták. Időközben az esseni speciális egység is megérkezett, akiket hasonló helyzet megoldására képeztek ki.

A Der Westen információi szerint fél 12 körül a rendőrség őrizetbe vett két embert, azt ugyanakkor még nem tudni, a túszejtőket fogták-e el. Ezt követően ment be a speciális egység a bankba, délután fél 1 körül kiszabadították a megkötözött túszokat. A bankrablók ekkor nem voltak az épületben, ezért a rendőrség a két elfogott férfit egyelőre gyanúsítottként hallgatja ki.

Duisburgban történt csütörtökön a túszdráma

(Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top