Aktuális

Ez történik ma, Eva Longoria születésnapján

Budapesten szerda reggel 05:58-kor kel fel a nap, és 17:46-kor nyugszik. Nemzeti ünnepünkön pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 15.

Ezen a napon:

Nemzeti ünnep: 1848-ban a forradalom kezdete, tüntetések Pesten. 1849-ben az 1848-as forradalom első évfordulójára Bem József altábornagy kiűzi az ellenséget Erdélyből. 1972-ben Budapesten több százan tüntetnek a függetlenségért – a rendőrség szétveri a tüntetést. A NASA bejelenti az űrsikló létrehozásának részleteit. 1975-ben Eva Longoria szülinapja. 1985-ben bejegyzik a világ első internetes domainnevét (symbolics.com). 1986-ban a “lánchídi csata” Budapesten: A Petőfi térről indulva több ezer fiatal tüntet a Belvárosban és a Batthyány-örökmécsesnél. A rendőrség erőszakkal lép fel, több személyt elfognak, előállítanak.

Ez történik ma, Eva Longoria születésnapján

A nap mottója:

“A társadalom gazdagsága a lakodalmakra, nemzeti ünnepekre pazarolt költségekkel fordítottan arányos.” – Kopátsy Sándor

Névnap:

Március 15-e Elektra, Keled, Kelemen, Kelemér, Kelen, Kristóf, Sudár, Sudárka napja.

Március 15-én született:

David Cronenberg filmrendező és Eva Longoria színésznő.

Időjárás:

Sokfelé lesz erősen felhős idő, de csekély eső-zápor legfeljebb késő délután, kora este alakulhat ki, északkeleten. Többfelé megélénkül a nyugati–északnyugati szél. Hajnalban –3 és +4, délután 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, változó fronthatás mellett.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Végre felnyílik a szemed, és végre tisztán látsz egy kérdésben. Eddig úgy érezhetted, hogy a zavarosban halászol, de csütörtökön megérted az összefüggéseket.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top