Aktuális

Virágokkal ültették be a kátyúkat egy berceli utcában – fotók

A Facebookra töltött képekből kiderül, hogy az utca lakóinak elég sok árvácskát kellett venniük ahhoz, hogy minden kátyúba jusson egy.

Még soha sehol nem tiltakoztak olyan szépen az utak botrányos állapota miatt, mint a minap Bercelen. A Nógrád-megyei település lakói ugyanis megelégelték, hogy minden alkalommal több tucat, kisebb-nagyobb kráteren kell átverekedniük magukat, ha célba szeretnének érni, az elégedetlenségüket pedig azzal fejezték ki, hogy árvácskákat ültettek az egyik utca összes kátyújába.

A Facebookra feltöltött képek tanúsága szerint a lakóknak meglehetősen sok árvácskát kellett vásárolniuk, hogy minden lyukba jusson egy. A poszt tanúsága szerint a virágokat valamelyest megviselte a reggeli fagy, ennek ellenére “gyönyörűen díszítették az utcát, míg valaki ki nem szedette az összeset az önkormányzat embereivel”.

A képeket közzétevő berceli lakos reméli, hogy az akció hatására történik valami változás az utak állapotát illetően. Leírta, 17 éve él az utcában, de eddig csak negatív irányban történt bármiféle változás.

Olvass még többet a kátyúkról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top