Aktuális

Késsel raboltak Rostás Csabáék, keresik őket

Egy tinédzser fiút raboltak ki Rostás Csabáék Budapest 11. kerületében szombaton. A rendőrség keresi őket.

A budapesti, 23 éves Rostás Csabát keresi rendőrség, mert március 4-én, szombaton a délutáni órákban a 11. kerületben két társával együtt kést szorított egy tinédzser fiú nyakához, majd elvette tőle mobiltelefonját és pénzét. A fiú szó nélkül átadta értékeit a rablóknak, akik a megszerzett zsákmánnyal elmenekültek a környékről.

Az újbudai nyomozóknak sikerült a rablókat azonosítaniuk. Rostás Csaba két fiatalkorú társát már elfogták a rendőrök, a 23 éves, rablással gyanúsított férfi ugyanakkor eltűnt a látókörükből. Éppen ezért felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

Ha van bármilyen információtok Rostás Csaba tartózkodási helyéről, láttátok őt, jelezzétek a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság elérhetőségein, vagy hívjátok a 107-es, 112-es központi segélyhívók egyikét, de tárcsázhatjátok a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot is. Levelet írhattok a rendőrség e-mail címére.

Rostás Csabát keresi a rendőrség
Rostás Csabát keresi a rendőrség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top