Aktuális

Kiváló felvétel készült a dohánybolti rablóról – videó

Szerdán este rabolta ki a fegyveres férfi a budapesti dohányboltot. Az üzlet kamerája rögzítette, ahogy fegyvert fog az eladóra és a pénzt követeli.

A dohánybolt kamerája rögzítette az ismeretlen férfit, amint a pénztárhoz viszi a kiválasztott árukat, majd a fegyvert – vagy annak utánzatát – az eladóra fogja. A rendőrség szerint a rabló megfenyegette az üzlet eladóját, majd elvitte a bevételt a Törökvész úti dohányboltból.

A rabló szerdán este fél 8 körül sétált be a budapesti dohányboltba, ahol előbb úgy tett, mintha vásárolna, majd fizetne, aztán a zsebéből váratlanul előrántotta a fegyvert. Az alkalmazott habozás nélkül átadta a pénztárgép tartalmát. A rabló a pénzzel és egy üveg szeszes itallal a Bimbó út irányába gyalogosan menekült el.

A rendőrség keresi az ismeretlen férfit, aki a felvételek alapján 30 év körüli lehet, nagyjából 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, a rabláskor sötét kabátot, homlokán sárga lencsés szemüveget viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, ha bármilyen információtok van a videóban látható rablóról, tudjátok, hol lehet, ki ő, tárcsázzátok a 06-1-443-5000 telefonszámot, vagy a 107-es és 112-es segélyhívó számok egyikét, de bejelentést tehettek a 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámon is.

Fegyvert tart a kezében a dohánybolt rablója

Budapest 2. kerületében rabolt az ismeretlen férfi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top