Aktuális

Jól érzi magát a börtönben Bróker Marcsi

A milliárdos csalással vádolt Bróker Marcsit már börtönbe zárta a szolnoki bíróság. Az asszonyt nem igazán törte meg, hogy a tengerparti házat kényelmetlen cellára kellett cserélnie.

Barnára sült bőrrel és tökéletes sminkkel kullogott elfogását követően a rendőrök mögött a Belize-ből hazahozott Bróker Marcsi. A Szolnoki Járásbíróság helyezte az asszonyt előzetes letartóztatásba, majd a helyi börtönbe vitték, ahol már nemcsak a napfényt, de a szemceruzát is nélkülöznie kell a milliárdos csalással gyanúsított nőnek. A Blikk információi szerint Bróker Marcsit az sem törte meg, hogy a homokos tengerpartot puritán priccsre kellett cserélnie.

Az asszonyt négyszemélyes cellában tartják fogva, másik három középkorú elítélttel együtt. A női börtön rabjai jól kijönnek egymással, Bróker Marcsi a hangadó, nem mellesleg a börtön szigorú szabályait is mindenkor betartja.

A Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándornét, a Kun-Mediátor Utazási Iroda vezetőjét különösen jelentős kárt okozó csalás bűntette és más bűncselekmények miatt zárták börtönbe. Befektetőinek irreális hozamot ígért, így csalt ki több mint ezer embertől milliárdos nagyságrendben különböző összegű pénzeket. Az asszony egy ideig mindenkinek kifizette az ígért hozamot, így nyerte el befektetői bizalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top