Aktuális

Ezért volt meztelen a Floridában letartóztatott magyar diplomata

Ma megszólalt letartóztatásának ügyében Gergátz István tiszteletbeli konzul, aki jogtalanul tette közszemlére nemi szervét Floridában. Gergátz szerint ő nem követett el semmi rendkívülit, szolgálatát is folytatni szeretné.

Sikerült néhány mondatra elérnie a Floridában élő Gergátz Istvánt a 24.hu újságírójának, aki letartóztatása után is úgy gondolja, hogy nem tett semmi rosszat, és a rendőrök ok nélkül tartóztatták le. Gergátz saját elmondása szerint egy félreeső helyen, egy nyugágyban hódolt naturista szenvedélyének, amikor razziát tartottak a környéken a rendőrök, és véletlenül őt is begyűjtötték.

“Nem ismerkedni és nem szexuális célból látogattam el arra a strandra, ahol máskor is gyakori vendégek vagyunk a feleségemmel. Mi ismerjük és preferáljuk a floridai naturalista strandok többségét, ezen a környéken ez az egy van amolyan félhivatalos státuszban, igaz, sajnos valóban hallani olyanokról, akik itt akarnak illegálisan szexpartnert találni” – mondta Gergátz.

A férfit 500 dollár óvadékért engedték szabadon, tárgyalása két hét múlva lesz. Gergátz bízik abban, hogy az ügy nem töri ketté 2012 óta futó diplomatakarrierjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top