Aktuális

Ez történik ma, Dobó Kata szülinapján

Budapesten szombat reggel 06:33-kor kel fel a nap, és 17:19-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 25.

Ezen a napon:

1947-ben Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt (FKGP) főtitkárát a szovjet megszállók Budapesten elrabolták és elhurcolták a Szovjetunióba. Ezért ma ez a nap a kommunizmus áldozatainak emléknapja. 1974-ben Dobó Kata szülinapja. 1991-ben Budapesten aláírták a Varsói Szerződés április 1-jei megszüntetéséről szóló megállapodást.

Ez történik ma, Dobó Kata szülinapján

A nap mottója:

“Azt mondod, változni szeretnél? Nos, az igazi változás el sem kezdődik, amíg el nem hiszed, hogy Isten szeret úgy, ahogy vagy.”

Bob Gass

Névnap:

Február 25-e Géza, Cézár, Décse, Gécsa, Gyécsa, Tacitusz, Taráz, Tarcal, Tarcsa, Tarsa, Tege, Valda és Vanda napja.

Február 25-én született:

Karl May író és Dobó Kata színésznő

Időjárás:

Szombat hajnalban délkelet felé elvonulnak az esőfelhők és felszakadozik a felhőzet. Sok napsütés mellett helyenként záporok, a hegyekben hózápor is előfordulhatnak. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban északon, északnyugaton gyenge fagy, de délután már 4-9 fokot mérhetünk. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Itt az ideje annak, hogy felelevenítsd néhány régi vágyadat és kívánságodat. Olyan kívánságok ezek, amelyek lehetetlennek tűntek, amikor kimondtad őket. Most pedig karnyújtásnyi közelségbe került a megvalósításuk. Ha emlékszel rájuk, akkor könnyen észreveszed a nagy lehetőséget. Ha azonban elfeledted ezek a kívánságokat, akkor a nagy lehetőség is elillan.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top