Aktuális

Kis híján halálra késeltek két nőt Debrecenben

A 38 éves férfi csütörtökön éjjel kis híján halálra késelte Debrecenben élettársát és annak édesanyját. A két nőre egy épp arra járó autós talált rá. Videó.

Csütörtökön éjféltájban egy debreceni, Monostorpályi úti lakatlan családi házban igencsak heves vita alakult ki a 38 éves Gy. József és 28 éves élettársa, valamint annak 50 éves édesanyja között. A veszekedés hevében férfi kis híján halálra késelte a két nőt, majd elmenekült a helyszínről.

Az életveszélyesen megsérült nőket egy épp arrafelé elhaladó személygépkocsi vezetője talált meg, azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket. A kiérkező rendőrök a késelő férfit gyorsan elfogták, a debreceni rendőr-főkapitányságra vitték, ahol a nyomozók kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének kísérletével folytatja a nyomozást a férfi ellen, és már indítványozták előzetes letartóztatását is.

A rendőrség elfogta a debreceni késelőt

Debrecenben kis híján halálra késelt két nőt a 38 éves férfi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top