Aktuális

A rák ellen küzd a tűzoltók szóvivője

Hihetetlen erővel és akarattal küzd a tüdőrák ellen a fővárosi tűzoltók korábbi szóvivője, Molnár Péter. Facebook-oldalán könnyekig meghatva köszöni meg a rengeteg szeretet és energiát, amit az elmúlt időszakban kapott.

Tavaly november 16-án derült ki, hogy Molnár Pétert megtámadta a tüdőrák. Pedig az 53 éves tűzoltó igazán példás életet élt, rendszeresen úszott, szaunázott, a hideg sem vette el kedvét a mozgástól. Aztán egyik nap orvoshoz fordult, mert fájt a tüdeje, tüdőgyulladásra gondolt, sajnos ennél sokkal nagyobb volt a baj.

Az 53 éves férfi a borzasztó hír hallatán összeomlott, mert “az ember ilyenkor úgy érzi, hogy bezárul a világ”. De aztán megrázta magát, és szó szerint fölvette a versenyt a kórral. Vírusként terjed a videó, amit autóversenyző fiával együtt készítettek. Molnár Péter, elmondása szerint, azért osztja meg a betegségéről szóló híreket Facebook-oldalán, hogy azoknak segítsen, akik nem rendelkeznek elegendő információval a betegséggel kapcsolatosan.

És közben annyi erőt, energiát és szeretet kap, hogy könnyekig meghatódva mond üzenetet rövid videójában.

Az NLCafé csapata, hasonlóan a többiekhez, nagyon-nagyon sok erőt, kitartást kíván Molnár Péternek, a fővárosi tűzoltók korábbi szóvivőjének.

A tűzoltók szóvivője fölvette a versenyt a kórral

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top