nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Három napig ült a fán egy cica, majd lerázta a megmentőit

Három napig ült a fán egy cica, majd lerázta a megmentőit

Örkény István kétségkívül remek novellát írna arról a fekete cicáról, aki három napot töltött egy fűzfa tetején, majd amikor az érte aggódó emberek a megmentésére indultak, inkább odébbállt.
NLCafé
f Ajánlom

Három napig aggódtak a gyergyószentmiklósiak azért a fekete macskáért, amelyik egy tíz méter magas fűzfa tetejébe mászott fel a múlt héten, majd három napig nem mozdult sehova. A jó gyergyóiak persze hívták a tűzoltókat, akiknek nem akaródzott létrás kocsit küldeni a fűzfán rekedt macskáért – írja a Székelyhon.

A városlakók aggodalma eljutott az önkormányzati állatmenhely dolgozóinak fülébe is, akik végül saját emelőkosaras autójukkal elmentek a helyszínre. A macskamentő akció jól indult, ám amikor már majdnem elérték a fekete cicát, az átsétált egy másik ágra. Az állatmentők újrapozícionálták a kocsit, ismét a magasba emelkedtek, és ismét lejátszódott volna az előbbi történet, ha a macska lába nem csúszik meg az egyik ágon. Viszont megcsúszott, így a cica könnyed, tízméternyi zuhanás után földet ért, majd elszaladt.

 

Megosztás Facebookon