Aktuális

Durva patkányinvázió Környebányán – videó

Naponta legalább tíz patkánytetemet találnak kertjükben a helyiek. Elsősorban a gyerekeiket féltik a fertőzésektől, de a háziállatok is veszélyben vannak.

Patkányoktól rettegnek a Tatabányától 5 km-re található Környebányán élők már hónapok óta – számolt be a Tények. A rágcsálók csoportosan rohangálnak az utcán fényes nappal, a kerteket is ellepik, néha inváziószerűen, csapatostul vonalnak végig a községen.

Ez is érdekelhet Megnézem

A helybéliek mindennap találnak döglött patkányokat is az udvarokon; elsősorban a gyerekeiket féltik a fertőzésektől, de a háziállatok is veszélyben vannak. Egy elhagyott tyúkfarmon szaporodtak el ennyire; állítólag a tyúkok trágyáját zsákokba rakta a bérlő, amit az udvaron halmozott fel, ez csalogatta oda a patkányokat, amelyek hihetetlen számban vannak.

A környékbeliek hiába jelentették az önkormányzati hivatalnál a patkányinváziót, eddig semmilyen eredmény nem történt az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top