Aktuális

Halálos tömegbaleset történt az M43-ason

Tömegbaleset történt az M43-as autópályán a nagylaki határátkelő közelében: négy ember a helyszínen meghalt, tizenhárom sérültet kórházba vittek. Hét jármű ütközött össze a sűrű ködben szerda reggel.

Szerda reggel fél nyolc körül az M43-as autópályán, egy kilométerre a nagylaki határátkelőtől összeütközött két román kamion, két kisteherautó, egy román busz és két bolgár kisteherautó. A helyszínre Csongrád és Békés megyéből érkeztek mentőegységek, összesen tíz mentőkocsival látták el a sérülteket. Aradról három rohammentőt és három mentőautót küldtek a tömegbaleset helyszínére. Négy embernél már csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentők.

A magyar hatóságok felvették a kapcsolatot a román és bolgár konzulátusokkal. Azokért a szerencsés utasokért, akik nem sérültek meg a tömegbalesetben, mentesítő járat érkezett, amely rendőri felvezetéssel, a nagylaki közúti határátkelőn keresztül továbbszállította őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top