Aktuális

Két évre tiltották el a kajakos Dombvári Bencét

Meghozta döntését a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Dombvári Bence doppingügyében, akinek egy tavalyi válogatóverseny után találtak tiltott teljesítményfokozó szert a doppingmintájában. A versenyző kétéves eltiltást kapott.

Kétéves eltiltást kapott a Magyar Kajak-Kenu Szövetségtől Dombvári Bence, akinek az ügyét a doppingbizottság lezárta. A kajakos egy tavalyi válogatóverseny után, 2016. június 9-én adott tiltott teljesítményfokozót tartalmazó mintát, így a szövetség 2018. június 9-ig tiltja el mindennemű sporttevékenységtől a 24 éve sportolót.

“A döntést tudomásul vettem, de továbbra is hangsúlyozom, hogy semmilyen tiltott szert nem használtam.  Mindent meg fogok tenni azért, hogy jövőre sikeres legyen a visszatérésem” – mondta a kajakkenusport.hu-nak Dombvári Bence.

Dombvári Bencének nem ez az első eltiltása, 2015 áprilisában egy versenyen kívüli ellenőrzés során kokaint találtak a szervezetében, akkor hónapokig nem versenyezhetett.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top