Aktuális

Kínából érkeztek a lányok a budapesti bordélyokba

A vádirat szerint az a 27 éves kínai férfi 2012 áprilisa és 2014 májusa között Kínából toborozta azokat a fiatal nőket, akiket aztán a Budapest 10. kerületében található bordélyokban dolgoztatott, szexuálisan kizsákmányolta őket.

A férfi gondoskodott a prostituált lányok ellátásáról, a szexuális szolgáltatást egy mandarin nyelvű hetilapban és különböző internetes oldalakon hirdette. A bordélyházakban többnyire 2-5 lány “dolgozott” egyszerre. A férfi a bordélyházak üzemeltetésével kínai nőismerősét bízta meg. A madám az egyik bordélyházban lakott, így folyamatosan szemmel tarthatta a lányokat.

Hasonló bordélyház működött a nyolcadik kerületben is, ahol a rendőrök a szexuális bűncselekményt alátámasztó bizonyítékok mellett lőfegyvereket és több mint 300 darab lőszert is találtak.

A Fővárosi Főügyészség az ügyben bűnszervezetben, kizsákmányolás céljából, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntette, prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat. A büntetési tétel felső határa az egyes vádlottaknál meghaladhatja a húsz évet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top