Aktuális

Minden idők legdrágább iPhone-ja érkezik

Egyre több pletyka kerül ki az Apple legújabb telefonjáról, az iPhone 8-ról, amiből egyből három verzió is készül majd. A kiszivárgott információk szerint szinte biztos, hogy káva nélküli kijelzővel, üveg hátlappal és vezeték nélküli töltéssel jön minden idők legdrágább iPhone-ja.

Egy speciális eljárás miatt a jubileumi iPhone lehet minden idők legdrágább Apple telefonja, ami Magyarországon az áfával és egyéb illetékek után négyszázezer forint körüli áron lesz kapható. Iparági pletykák szerint az Apple három új modellt mutat be idén, amelyek mindegyike támogatni fogja majd a vezeték nélküli töltést.

Mivel ez a technológia több hőt termel, mint az eddigi kanócos verzió, így plusz hőszigetelő réteget kellett beépíteni a hőre érzékeny 3D Touch kijelző védelmére, ami kissé megemelte az árakat. A készülék végső ára túllépheti az ezer dollárt is, ami Magyarországon áfával és illetékkel együtt meghaladhatja a négyszázezer forintot is.

Mostanra már elég sok információt sejteni lehet az Apple új telefonjairól. Három méretben készülnek majd, melyek közül kettő lesz az eddigi formavilágot követő, klasszikus iPhone-fejlesztés, míg a harmadik készülék, az iPhone X vagy a jubileumi iPhone 8 egyedi dizájnt és OLED kijelzőt kap majd. Az előlapról eltűnhet a káva, az ujjlenyomat-érzékelő pedig a kijelző alá kerül, az alumíniumborítás helyett pedig visszatér az üveg. 

Origo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top