Aktuális

Ez történik ma, Cristiano Ronaldo szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:07-kor kel fel a Nap, és 16:47-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.5.

Ezen a napon:

1849-ben Guyon Richárd a branyiszkói ütközetben legyőzi Franz Deym osztrák császári csapatait. 1985-ben Cristiano Ronaldo születésnapja. 1989-ben Az utolsó szovjet csapat is elhagyja Afganisztán területét, az afganisztáni háború és tíz évi megszállás után.

Ez történik ma, Cristiano Ronaldo szülinapján

A nap mottója:

A városatyák nem értik a graffitit, mert azt gondolják, semmi olyannak nincs létjogosultsága, amely nem hoz bevételt – így tehát a véleményük semmisnek nyilvánítható.

Banksy

Névnap:

Február ötödike Ágota, Ingrid, Abiáta, Adelaida, Adelheid, Elke, Etelka, Heidi Kolos, Kolozs és Modeszta napja

Február ötödikén született:

William S. Burroughs író, Michael Mann filmrendező, Jennifer Jason Leigh színésznő és Cristiano Ronaldo labdarúgó

Időjárás:

Vasárnap délelőtt sokfelé, délután pedig keleten, északkeleten lehet eső,  nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Többfelé feltámad a nyugatias szél. Hajnalban 0, +5, délután északkeleten 4-6, máshol 7-12 fok várható. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Szívesen töltöd játékkal a vasárnapot, és szívesen engeded szabadon a benned lévő belső gyermeket. Annak, ha ma szabadon mersz játszani, és ha ma megéled a gyermeki énedet, még holnap is meglesz a haszna. Épp ezért fontos, hogy vasárnap semmit ne vegyél túl komolyan”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top