Aktuális

Eltévedt egy beteg férfi a vasúti síneknél

A rendőrök szerencsére időben megtalálták a bajbajutottat Törökszentmiklós és Szajol között.

Egy nő kért telefonon segítséget szombat este a rendőrségtől, mert volt élettársa felhívta, hogy valahol a vasúti sínek mellett eltévedt. Elmondta, hogy a férfi beteg, és rendszeresen gyógyszert szed – számolt be a police.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központ ügyeletesének sikerült felvennie telefonon a kapcsolatot a férfival, aki elmondta a rendőrnek, hogy kerékpárral indult útnak a tiszatenyői vasútállomásról Szajol irányába a sínek mentén, azonban besötétedett és eltévedt, nem tudja, hol van. Az ügyeletes folyamatosan tartotta vele a kapcsolatot, hogy megpróbálja a tartózkodási helyét meghatározni.

Közben a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei és a segítségükre érkező mezőőr megkezdték a bajbajutott keresését. Az ügyeletesnek a több mint egy órán át tartó telefonbeszélgetés során sikerült megállapítania a férfi vélhető tartózkodási helyét a sínek mellett.

A helyszín nehézkes megközelítése miatt egy járőr felszállt a Szajolba induló tehervonatra, hogy ellenőrizze az adott vasúti szakaszt. A férfit negyed óra múlva épségben megtalálták, majd a tehervonattal a szajoli vasútállomásra vitték. Orvosi vizsgálatát követően a rendőrök törökszentmiklósi lakcímére vitték a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top