Aktuális

Kórházból lopott az állapotos nő

Ellopta egy magatehetetlen beteg mobiltelefonját egy 20 éves várandós nő a tatabányai kórházban, ám a rendőrség hamar megtalálta a tolvajt, és a telefon is megkerült.

Kihasználta a kínálkozó alkalmat, és ellopta betegtársa telefonját egy 20 éves állapotos nő a tatabányai Szent Borbála Kórházban. Vérvétel miatt kereste fel a sértett a kórházat, és együtt várakozott későbbi tolvajával, amikor rosszul lett. Nővérek siettek a segítségére, és elvitték egy másik szobába, miközben a magatehetetlen nő kabátjából a 20 éves várandós nő kilopta a mobiltelefont.

Miután a sértett jobban lett, egyből feltűnt neki, hogy hiányzik a mobiltelefonja, ezért feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a napokban azonosították be az elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. Visszakerült jogos tulajdonosához a mobiltelefon is, amit a nő a lopás után egyből el is adott.

A kórházban nem először történik hasonló eset, sőt olyan is volt, hogy orvosi műszert loptak el az egyik intézményből – írja a kemma.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top