Aktuális

Putyin miatt nem jár majd a kisföldalatti sem

Eléggé átrendezi a budapesti tömegközlekedést Vlagyimir Putyin orosz elnök budapesti látogatása. Napközben nem jár majd a kisföldalatti, és időszakosan a reptéri busz nem jut majd el a repülőtérig.

Putyin budapesti látogatása alatt várhatóan 10 és 20 óra között nem közlekedik a kisföldalatti, helyette pótlóbuszok viszik az utasokat, ám délután azokat is leállítják ideiglenesen. Nem közlekedik a Kossuth Lajos tér átépítése miatt forgalomba állított M2A pótlóbusz, és rövidített útvonalon jár kora reggeltől este 8 óráig a 2-es villamos is, a szerelvények a Széchenyi István térig szállítanak majd utasokat.

Módosított útvonalon, illetve délután egy-egy órára két szakaszon közlekedik majd a 15-ös és 115-ös busz, és terelve közlekedik a 16-os és 105-ös busz is, utóbbi a Margit hídon át jár majd. A Liszt Ferenc repülőtérre közlekedő 200E autóbusz Vlagyimir Putyin érkezése és távozása idején egy-egy körülbelül 10-30 perces időszakban módosított útvonalon, a repülőtér érintése nélkül, Vecsésig közlekedik.

A 70-es és 78-as trolibusz csak az Arany János utcáig, a 72-es időszakosan a Nyugati pályaudvar és a Dózsa György út között, a 74-es szintén időszakosan két szakaszon közlekedik, a 75-ös és 79-es jelzésű járatok pedig a delegáció érkezése és távozása idején csak a Jászai Mari tér és a Dózsa György út/Szabolcs utca között szállítanak utasokat.

Csütörtökre virradó éjszaka a 916-os és a 990-es autóbusz a budai végállomás felé nem áll meg az Erzsébet téri Deák Ferenc tér M megállóhelyén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top