Aktuális

Kilopták a kolbászt és a csokit a postai csomagból

Nem jutott el a pitvarosi nagyszülők karácsonyi ajándéka a Svédországban élő unokákhoz. Helyette visszakapták, három kilóval könnyebben.

Az unokáiknak küldtek csomagot 17 ezer forintos díjért Svédországba a pitvarosi Mészárosék. A címzettekhez azonban sosem érkezett meg a küldemény, helyette másfél hónappal később a nagyszülők hiányosan kapták vissza – számolt be a Délmagyar.

A nagymama még december közepén érdeklődött a csomag után a helyi postán, ahol azt mondták neki, hogy a feladás másnapján elhagyta Magyarországot. Svédországban azonban hiába kerestette a veje, az ottani postán azt állították, hogy hozzájuk nem érkezett meg.

Mészárosék végül január 23-án kapták vissza igen megviselt állapotban a pakkot. Eredetileg  játékok, mesekönyvek, gyerekruhák, csokoládé és házikolbász volt benne, mire azonban visszaért, három kilóval könnyebb volt: többek között a csoki és a kolbász eltűnt belőle. A házaspár először nem vette át a hiányos csomagot, végül a makói postáról hozták el. Ötvenezer forintos kártérítést követelnek.  

Mindezek után még levelet is kaptak a Magyar Postától, hogy nem találják a csomagot. Mészárosék nem szóltak nekik, hogy már visszakapták. Mint mondják: ez minősíti a nyomkövető rendszerüket, hadd keressék.

A magyar posta sajtóosztálya a lapnak úgy nyilatkozott: december 12-én megérkezett a csomag Svédországba, ahonnan december 19-én indították vissza, Magyarországra pedig már sérülten érkezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top