Aktuális

Felgyújtotta magát egy erdőkertesi fiatal férfi

Eddig tisztázatlan körülmények között gyújtotta fel magát egy erdőkertesi férfi. Az édesapa az út menti kupacból lapátolt hóval próbálta eloltani – értesült a Blikk.

A harmincas éveiben járó fiatalember házuktól csupán egy utcasaroknyira, a nyílt utcán gyújtotta fel magát csütörtök délután, mégpedig a döbbent helyiek és saját édesapja szeme láttára.

“Sosem fogom elfelejteni azt a látványt, hátborzongató volt! Azt nem láttam, amikor megtette, csak azt, ahogyan már égett Józsi, és édesapja próbálja kétségbeesetten eloltani őt az út menti hóval: egy lapáttal hányta rá a jeges rögöket. A férfi nem adott ki egyetlen hangot sem, mi csak az apa küzdelmét láttuk. Azonnal odarohantunk, és próbáltunk segíteni neki. Többen is látták az egészet, köztük kisgyermekek” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. A fiút a kiérkező mentők sajnos már nem tudták megmenteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top