Aktuális

Százmilliókat adott át szeretőjének egy nő, nem kellett volna

Szerelemet ígérve csalt ki kétszázmillió forintot egy nőtől egy pécsi férfi. Az anyagias szerető a nő férjét is börtönbe akarta juttatni.

Egy gazdag pécsi vállalkozó feleségét megkörnyékezte egy férfi azzal a mesével, hogy megromlott házassága után az életét a nővel képzeli el. A nő bevette a férfi vallomását, és kis idő után elköltözött a férjétől. A csaló szerető azt is elhitette a nővel, hogy férjét börtönbe kell juttatnia, miközben a családi vagyont meg kell menteni.

A szerelemre vágyó nő ezért férje ellen több feljelentést is tett, közben a családi vagyont – részben készpénzben – fokozatosan átadta az őt hitegető férfinak, akinek ez nem volt elég. Különböző vállalkozásokkal kecsegtette, másrészt a nő a nevén lévő ingatlant, nagy értékű gépjárműveket átíratta az ő érdekeltségébe tartozó cégekre.

Mi lett a pénzzel?

A férfinak igazából nem romlott meg a házassága a feleségével, sőt együtt tervelték ki a csalást. A kétszázmillió forint nagy részét felélték, elutazgatták, kis része került csak vissza az eljárás alatt a megkopasztott nőhöz.

Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség csalás miatt emelt vádat a férfi és három bűnsegédje, köztük a felesége ellen is. A férfi ellen több büntetőeljárás is folyik, ő évek óta vagyon elleni és erőszakos bűncselekményekből tartja fenn magát. Tettéért öttől tíz évig terjedő szabadságvesztést kaphat a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő csaló.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top