Aktuális

Felmelegedést hozhat a jövő hét

Akinek elege van már a több hete tartó állandó fagypont körüli – de inkább jóval alatta lévő – hőmérsékletből, annak van egy jó hírünk. Jövő héten jön a felmelegedés.

Ma még hideg éjszaka vár az országra, az Északi-középhegység völgyeiben és az Észak-Alföldön –18, –23 fok is lehet. Nappal csak egy kicsivel lesz jobb a helyzet, pénteken délnyugaton többnyire erősen felhős lesz az ég, ezeken a területeken hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Másutt egymást váltják majd a napos, felhős, gyengén felhős időszakok. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a napos területeken 0 fok körül, a ködös, felhős tájakon –2, –7 fok között alakul.

Forrás: kiderul.hu
Forrás: kiderul.hu

Hasonló idő várható szombaton és vasárnap is, a számottevő változásra egészen jövő hét keddig kell várni, amikor várhatóan a déli széllel pár fokkal melegebb levegő áramlik majd a Kárpát-medencébe, tartósan nulla fok fölé emelve hőmérsékletet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top