nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Intim képeket zsaroltak ki egy fiatal lánytól, most megbüntetik őket

Intim képeket zsaroltak ki egy fiatal lánytól, most megbüntetik őket

Egy 17 éves fiú kezdte zsarolni a fiatalkorú barátnőjét, hogy ha a lány nem küld magáról intim képeket, akkor letiltja a neten. A kapott képeket aztán elkezdte terjeszteni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2-től 8 évig tartó szabadságvesztéssel járó gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség két fiú és egy lány ellen.

Az egyik fiú azzal az ürüggyel zsarolt ki fiatalkorú barátnőjétől intim képeket, hogy ha nem kap, akkor letiltja őt az internetes közösségi oldaláról. A lány tartva attól, hogy a fiú megszakítja vele a kapcsolatot, elkészítette a fényképeket, majd további kérésére egy videót is, és azokat privát üzenetben továbbította a vádlott közösségi oldalára.

A fiú megnézte és letöltötte a képeket, majd egy barátjának is megmutatta, és letöltötte azokat a barát tabletjére és telefonjára. Ez a barát pedig egy lányismerősének mutatta meg a felvételt, aki letöltötte, majd megüzente a sértettnek, hogy a felvételt nyilvánosságra hozza. Ezután körüzenetben valóban megküldte mintegy 30 ismerősének, és a saját oldalán megosztotta.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon