Aktuális

Szigetelés helyett elrontották Ilonka néni ablakát

Az idős nő sokat költött a fűtésre, fel akarta újíttatni a nyílászáróit. Pechjére kontárok jöttek, akik a szerződést is magukkal vitték.

Két éve él Ilonka néni egy szegedi panellakásban. Mint arról a Délmagyar beszámol, a nyugdíjas asszony megelégelte, hogy egy vagyont költ el fűtésre, ezért belevágott egy utólagos ablakszigetelésbe.

Megbízott egy céget, adott előleget, majd egy nap múlva már nála is volt egy szerelő, aki elvégezte a munkát, majd a cég szórólapjára felírta, hogy átvette a teljes munkadíjat, és elrakta a szerződést.

via GIPHY

Csak miután elment, derült ki, hogy kontár módra végezték el a munkát, van ablak, amit csak segítséggel tud nyitni és csukni Ilonka, de a bejárati ajtaján is akkora lett a rés, hogy a szomszéd rászólt az idős asszonyra, hogy nyitva hagyta, pedig nem is.

Egyszer még vissza is ment a szerelő kijavítani a hibákat, ám a nagyszobai ablaknál közölte, hogy ezt csak ennyire lehet állítani, és úgy hagyta.

Azóta az asszony hiába telefonálgat, hogy hozzák vissza a szerződését és a számlát, nem veszik fel neki a telefont.

Horváth Károly, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő békéltető testület elnöke a lapnak elmondta, Ilonkának érdemes interneten vagy személyesen bejelentést tenni náluk, ők ugyanis bírság terhe mellett tudják szóra bírni a céget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top