Aktuális

Ezzel a szörnnyel szállítják az ellopott fát – fotó

Egy rendszám nélküli, kabrióvá alakított kocka Ladával lopta a fát Patalom és Büssü között három férfi. A rendőrség közbelépett, az elkövetők szabad lábon védekezhetnek.

Valószínűleg nem most használták először az illegálisan kitermett farönkök szállítására azt a fehér Ladát, aminek hátsó falát és tetejének egy részét levágták, hogy még alkalmasabb legyen a feladatra. A Lada három utasát – O. M. 37 éves, H. N. 33 éves, valamint B. T. 25 éves büssüi lakosokat – 2017. január 21-én 11 óra körül igazoltatták az igali rendőrök.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A három férfi elismerte a rendőröknek, hogy a fákat ők vágták ki és tulajdonították el jogtalanul egy közeli erdőből. A három önjelölt favágót elfogták és előállították az Igali Rendőrőrsre, valamint a Kaposvári Rendőrkapitányságra. Mindhármukat – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top