Aktuális

5 kilónyi füvet találtak egy budai garázsban

Közel 5 kilogramm marihuánát és más drogokat talált a rendőrség egy budai garázsban. A két fiatal férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt máris megindították az eljárást.

A rendőrség Budapest XII. kerületében, a Hegyalja úton pénteken délután négy férfit igazoltatott azt követően, hogy a 23 éves H. Roland három férfinek marihuánát adott el. A négy férfit a rendőrök előfogták, H. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntette, míg a másik hármat kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A kihallgatásokon kiderült, H. Roland a 25 éves B. Bendegúztól szerezte a kábítószert. A rendőrök házkutatást a férfi bérelt garázsában, ahol 4,8 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 91 ecstasy tablettát, 20 gramm “varázsgombát” és 46 ismeretlen eredetű fehér színű kapszulát találtak. A drogokon túl lefoglaltak a kábítószer terjesztéséhez használatos mérleget és csomagolóeszközöket is.

B. Bendegúzt a rendőrség szombaton a XII. kerületi Jagelló úton fogta el, akit szintén kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgattak ki. A nyomozók időközben H. Rolandot és B. Bendegúzt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A budai Hegyalja úti garázsban találták meg a rendőrök a közel 5 kiló füvet

A marihuána mellett más drogokat is találtak a rendőrök a Hegyalja úti garázsban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top