Aktuális

Fantom gázolót keres a rendőrség

Szinte semmit sem tud a rendőrség arról a sofőrről, aki január elején elütött egy férfit Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai úton. Tanúk jelentkezését várják.

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség, akik láttak, vagy tudnak valamit arról a halálos kimenetelű balesetről, ami 2017. január 10-én 6 óra 15 perc körül történt a Budapest XXIII., Ócsai út 23. szám előtt.

A rendőrség adatai szerint egy ez idáig ismeretlen személy a fenti helyen és időben autójával elgázolt egy embert, aki az úttest szélén sétált. A gyalogos életét vesztette a balesetben.  A jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki az ismeretlen tettessel és az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú járművel kapcsolatban információt tud adni, hívja a 06-20-910-8742 telefonszámot, vagy a 107-et, vagy a 112-őt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top