Aktuális

Akciófilmbe illő lövöldözés volt kedden este Budapesten

Kommandósok rohanták le kedden este a Corvin-negyed metróaluljárót, akiket három feldühödött férfihez riasztottak. Az indulatok elszabadultak, gázfegyver is előkerült.

Szemtanú beszámolója szerint 15-20 rendőr vehetett részt a rajtaütésnek tűnő akcióban. A rendőrök már az utcán leteperték az egyik lövöldözőt, ezután pedig a kommandós egység a metróaluljáró mozgólépcsőjén rohant le.

A budapesti Corvin-negyed villamosmegállójában és az Üllői úti kereszteződéhez legalább hat-hét rendőrautó vonult ki. Az Origó kérdésére a BRFK sajtóosztálya azt mondta, a rendőrség egységei bejelentés alapján vonultak a helyszínre, ugyanis konfliktus történt a Práter utca 60-as szám környékén. Két férfi összevitatkozott egy harmadikkal, utóbbi előkapta gázpisztolyát, és a másik kettő felé lőtt.

A rendőrség nem erősítette meg, hogy a lövöldözőket elfogták volna, annyit mondtak, a gázpisztolyos összecsapás minden érintettje távozott a helyszínről. A Práter utcából valószínűleg a Corvin-negyed felé indulhatott gázpisztolyos lövöldözés egy vagy több résztvevője, ez megmagyarázza a razziát is.

A Práter utca 60. szám körül történt a lövöldözés

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top