Aktuális

Ököllel köszönte meg az ápolást

Orrba vágta a mentőt egy részeg hajdúdorogi férfi, mialatt fejsérülését igyekeztek ellátni a mentőszolgálat munkatársai. A meggondolatlan tett miatt akár börtönbe is kerülhet a vádlott.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt áll majd bíróság elé az a férfi, aki ittasan bántalmazott egy mentőápolót. Az ügyészség információi szerint a hajdúdorogi férfi 2016. november 26-án délután ittas állapotban fejsérülés szerzett, és a rokonai mentőt hívtak hozzá. A helyszínre érkező mentősök elkezdték a sérült ellátását, de néhány perc elteltével a részeg férfi agresszívvá vált.

Fenyegetni kezdte a mentőápolót, majd letépte a fején lévő kötést. Szóváltás alakult ki közte és az ápoló között, amit az ittas férfi egy a mentős orrára mért ökölcsapással zárt rövidre. Az agresszív vádlottat az időközben helyszínre érkező rendőrök tudták csak megfékezni.

Az ügyészség szerint bár a mentős nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, a vádlott nagyobb sérülést szeretett volna okozni neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top