Aktuális

“Szeretlek, anya!” – így búcsúzott elrablójától a 18 év után előkerült lány

A fiatal nőt újszülöttként egy floridai szülészetről rabolták el. 18 évvel később találtak rá.

Ahogy arról tegnap itt írtunk, az Egyesült Államokban 18 év után került elő egy csecsemőrablás áldozata. A rendőrség információi szerint Kamiyah Mobley jól van, és normális életet él. 51 éves elrablóját, aki 1998-ban, ápolónőnek öltözve rabolta őt el egy dél-karolinai kórházból, és aki azóta saját gyermekeként nevelte őt, letartóztatta a rendőrség.

A Daily Mail most arról írt, hogy a hatóságok engedélyezték a 18 éves lánynak, hogy a börtönben meglátogassa Gloria Williamset, akiről mostanáig azt hitte, ő a vér szerinti édesanyja. Kamiyah korábban a Facebookon vette védelmébe az 51 éves nőt, miután azt írta róla, hogy nem bűnöző.

“Szeretlek, anya!

Kettejük találkozásának pillanatában a 18 éves lány zokogásban tört ki, majd hosszasan beszélgetett elrablójával. Távazásakor Kamiyah sírva búcsúzott Williamstől. Azt mondta neki: “Szeretlek, anya!” Nem tudni, a két nő mikor találkozhat majd legközelebb, ahogy azt sem, Kamiyah csatlakozik-e majd vér szerinti családjához.

Annyi biztos, hogy a 18 éves lány felvette már a kapcsolatot hozzátartozóival, videochaten beszélgettek egymással.

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top