nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Mexikó visszaszólt Trumpnak

Mexikó visszaszólt Trumpnak

Mexikó nem hajlandó fizetni a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határára építene.
NLCafé
f Ajánlom

Mexikó nem fizet a Donald Trump által ígért falért, amelyet elképzelése szerint az Egyesült Államok a déli határra építene  szögezte le Enrique Pena Nieto mexikói elnök a megválasztott amerikai államfő sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva. “Nyilvánvaló, hogy a falról vannak nézeteltéréseink az Egyesült Államok következő kormányával, amit természetesen Mexikó nem fog kifizetni” – jelentette ki Nieto.

Donald Trump megválasztott elnök szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a falat elkezdik építeni, Mexikó pedig így vagy úgy, de idővel megtéríti a becslések szerint legalább tízmilliárd dolláros projekt árát.

Mexikó visszaszólt Trumpnak

Nieto közölte: Mexikó támogatja, hogy a határt megerősítsék, de a fal ötletét ellenzi. Az Egyesült Államoknak is felelőssége van a bevándorlásban, és azon kéne munkálkodnia, hogy megállítsa a Mexikó irányába érkező illegális fegyverszállítmányokat  tette hozzá.

Megosztás Facebookon